avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

buna seara.la dezbaterea unei succesiuni refuza sa se prezinte unul dintre mostenitori nici nu vrea sa accepte mostenirea nici sa renunte la ea...notarul la care se realizeaza succesiunea a spus ca il mai citeaza o data apoi inchide dosarul...ce alta posibilitate ar putea fii,notarul nu este obligat sa trimita dosarul in instanta,trebuie deschis proces doar catre dintre mostenitori????
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:11, 26 Octombrie 2014
Notarul inchide dosarul printr-o incheiere, incheiere pe care o atasati obligatoriu dosarului de instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune simplu important Cristian6982 Cristian6982 Buna ziua Se dezbate succesiunea, cea care a deschis succesiunea nu mai zice nimic, iar noi care stam in afara casei(masei succesorale) am facut declaratia ... (vezi toată discuția)
Citatie pentru dezbaterea mostenirii victor_2013 victor_2013 Buna seara, Acum cca 8 luni, a decadat tata, iar dupa cca 1 luna am dat declaratie de acceptare a succesiunii. Intre timp fratele meu vitreg a facut ... (vezi toată discuția)
Succesiune la notar alexcs_1 alexcs_1 Buna seara, am o problema legata de succesiunea deschisa la notar, in urma decesului tatalui meu (23 martie2015), fiind unic fiu. Am deschis succesiune la ... (vezi toată discuția)