avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Jurisprudenţă Raspundere civilă delictuala
Discuție deschisă în Jurisprudenţă

Raspundere civilă delictuala

Subiect: RĂSPUNDERE CIVILĂ DELICTUALĂ A STATULUI

Mă numesc David Elena, am peste 50 ani. Pe motive de origine socială am fost prigonită toată viaţa. Ca să fiu discreditată s-au folosit de mahala sexuală pe PROTV , cu înregistrări cu camera ascunsă in perioada facultăţii între 1979-1983.
A fost o demenţă să se obţină cât mai multe filmuleţe de şantaj. Mă acuză de "masturbare", în camera mea. Pentru că sunt un om normal şi cu o inteligenţă peste medie m-au împiedicat să mă căsătoresc, mi s-a intrat în casă, am fost nevoită să imi schimb serviciul aproape anual şi pentru că nu am renunţat să reclam continuu, să alertez instituţii internaţionale, ONU, ambasade, m-au etichetat nebună.
Mi s-a pus un diagnostic de schizofrenie paranoidă pe care l-am cntestat continuu in instanţă.
Din 2005 am renunţat pentru că trebuie sa aştepţi să se schimbe regimul ca să se recunoască abuzurile regimului care le-a generat.
Din 2000 au început să fure 2 ha de pădure de stejar şi cireş de 100 ani, defrişată prin furt în totalitate, au premeditat că unchiul meu îşi va scrie un testament şi a apărut un zero lipsă, în loc de 85000 m teren intravilan langă TARGOVIŞTE s-a trecut 8500m, mi se fură din 2007 cu sacii lucruri din casă, de profesionişti, pentru că am pus lacăt cu cifru, mai multe yale. Din 2013 am pus camere de supraveghere, care sunt oprite cănd intra in casă, au imagine statică.
Am mobila cu aşchii subşiri, dat cu acetonă pe uşi, tăiate ormanente, găuri în rama tablourilor, rupte tortiţele la cercei, micşorat gramajul, schimbat carţile, rupte crengile pomilor sau uscaţi, furturi de cereale declarate fără nici o anchetă.
Am făcut plangeri penale la Curtea de Apel Ploieşti, s-a trimis la Parchetul Militar, apoi la PARCHETUL MILITAR tERITORIAL, au dat nilte rezoluţii pline de erori, care nu răspundeau la toate faptele selectate pentru cercetare de cine l-a declinat.
Tribunalul de pa lângă PMTB A DISPUS INTOACEREA DOSARULUI LA PROCURORI ŞI S ENUMERAT MIJLOACELE DE CERCETARE, DAR AU FĂCUT RECURS. Curtea Militară de Apel , cu majoritate şi opinia separată a magistratului UDREA a admis recursul CLASÎND DOSARUL.
Pe latură civilă am cerut despăgubiri statului, există dosarul 55831/3/2014, cu termen 26 noiembrie la Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie. AM NUMAI INSCRISURI CU CATE PLANGERI AM , DOVADA FURTULUI DE PĂDURE, DOVEZI MEDICALE. NU mi-au admis alte probe şi cunoştinţele pe care le am tremura de frică să mă susţină ca martori, deşi ştiu de circul televizat sexual pe PROTV, FAPTUL CĂ MI SE INTRA IN CASA, CA MI SE FURĂ SAU DISTRUGE, ADICĂ PRIGOANA POLITICĂ.
Am terminat dreptul, pot sa ma reprezint dar sa ma lupt cu statul este o inechitate de mijloace şi putere ca de la furnică la PITON, CROCODILI, ULII.
Nu imi este frică, deşi pentru aceste adevaruri trebuiau sa vorbeasca politicienii sau generalii. Să cer finalizarea dosarului acum sau sa cer casarea cu rejudecare la Tribunal pentru că avocatul de la fond nu a "observat " că Parchetul Militar Teritorial NU A FOST CITAT şi acum nu are calitate procesuală pasivă, deşi este principalul vinovat de prigonirea mea u fapte complexe şi continuate? Daca este cineva curajos să se lupte alaturi de mine aştept mesaje şi pe edbrav07"yahoo.com
Este indicata casare cu trimitere spre rejudecare daca reusiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt continuu de 2 ani emilia.liddell emilia.liddell Buna ziua, Se fura bunuri in continuu din casa bunicii mele de aproape 2 ani undeva la un sat in Mehedinti. Bunica nu mai locuieste acolo pentru ca are ... (vezi toată discuția)
Tentativa de furt sau furt calificat?ajutati-ma va rog! cata28 cata28 ieri la ora 11 am intrat intr-un magazin de haine si am bagat o pereche de blugi in geanta ..angajata a vazut lispsa acelui blug si in magazin m-a intreb de ei ... (vezi toată discuția)
Agresiune si injuraturi minora la sectia de politie andreiturdaaaaa andreiturdaaaaa buna seara am 16 ani si am fost astazi luata de casa de politisti,pe motivul ca eu am scos bani de pe cardul mamei mama a depus plangere,pe legea furtului ... (vezi toată discuția)