avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

In anul 2005 am luat un TELEFON in rate si apoi am primit acasa un card pe care sa virez ratele .Am retras dupa acest card suma de 1100ron si am inceput sa depun pana in anul 2009 cand am inceput sa intreb cat o sa mai platesc si mi se raspundea sec''pana achitati''dar nu aveam nici o sansa sa termin.Am depus 6600ron si in 2013 mi-a sosit la serviciu executare silita .Am contactat un avocat care mi-a promis si luna de pe cer si mi-am pus toate sperantele in el dar ,dupa ce am cheltuit foarte multi bani pe taxe,timbre,comisioana si multe altele,am pierdut .Tin sa mentionez ca din 9 infatisari la Tribunal avocatul meu s-a prezentat doar o data.La sfatul avocatului am facut si recurs,alti bani,alte timbre si acum am pierdut iar si am ramas si cu poprirea.Dupa atatia ani o datorie nu se prescrie?Trebuia sa termin contractul in 2008 ,totusi,si m-au executat silit in 2013.Este legal?:((
Cel mai recent răspuns: ioana134 , utilizator 20:05, 28 Octombrie 2014
Nu stim ce ati cerut la proces, cum a argumentat av cererea si de ce ati pierdut. De prescriptie nu mai poate fi vb daca instanta s-a pronuntat asupra dreptului creditorului ca nu ar fi prescris.


Prima data a cerut prescrierea datoriei iar apoi a zis ca spune despre clauze abuzive,DAE si dobanzi abuzive.Altceva nu stiu pentru ca toate documentele mele sunt la dosar si presupun la avocat.
Daca instanta s-a pronuntat in privinta unui subiect, nu mai puteti face inca o cerere cu acelasi obiect.
Sper sa nu mai aveti mult de platit, aveti interes sa platiti cat mai repede ca datoria sa nu mai creasca.
Mai am destul de mult,vreo7500 lei.Lucrez in invatamant si salariile sunt asa cum stiti si imi este foarte greu cu un copil de 5 ani si mama imobilizata la pat.Dar se merita pentru un telefon sa dai atatia bani,nu?''Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!''

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie bancara maria822 maria822 Buna seara, in mai 2007 am luat un credit bancar negarantat pentru care am putut plati ratele pana in noiembrie 2011 integral, dupa care in data de 8 februarie ... (vezi toată discuția)
Executare silită pentru recuperare datorii false. mai există vreo cale să scăpăm de ele? andrea_u andrea_u Prietenul meu a cumparat in rate (card Euroline) o camera video in val de 1999 lei (de la ERB Retail Services, fostul EFG). Rata lunara 60 lei/luna (5 ... (vezi toată discuția)
Poprire cretualexandra cretualexandra in 2007 am luat un credit sotul fiind coplatitor,din motive financiare nu am reusit sa-l terminam de plata si mai avem vro 40 de mil,dar creditul este dat deja ... (vezi toată discuția)