in 2007 am luat un credit sotul fiind coplatitor,din motive financiare nu am reusit sa-l terminam de plata si mai avem vro 40 de mil,dar creditul este dat deja la o firma de recuperare.
acum sotul meu este plecat la munca in strainatate si patronul le-a facut card sa le vireze banii,salariul.cardul este la aceeasi banca unde avem si creditul(brd),exista posibilitatea sa ii retina in momentul in care ii vireaza salariul.mentionez ca este platit in euro.
multumesc
da dar atata timp cat nu exista o hotarare judecatoreasca in care sa specifice oprirea,pt ca mie nu mi s-a oprit din salariu pana acum...ar putea sa-i opreasca coplatitorului?
Daca nu ati ajuns inca sa fiti executati silit, nu ii va retine banii din cont.
Daca aveti de unde, e bine sa va intelegeti sa platiti de bunavoie, sa nu ajungeti la executare silita ca astfel sa va creasca datoria.
Pana platiti, penalitatile se calculeaza in continuare.
Executare
bobda
bună ziua . dacă am poprire pe salariu si plătesc în fiecare lună . banca are dreptu să îmi vireze bani de pe cardul de credit in contul popriri ? de pe ... (vezi toată discuția)
Banca
mandras ion
buna. sotia are o proprire pe cardul de salar la banca BRD, astazi ia venit la firma o executare jud, ca nu sa platit rata din luna martie, dar lunar sau oprit ... (vezi toată discuția)
Credit bancar
damianramona
buna ziua. de 3 saptamini mam casatorit si sotul meu are 2 credite la o banca al carei rata e fff mare cam 60% din salariul lui luate din octombrie anul trecut ... (vezi toată discuția)