avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... executare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

executare

bună ziua . dacă am poprire pe salariu si plătesc în fiecare lună . banca are dreptu să îmi vireze bani de pe cardul de credit in contul popriri ? de pe cardu de salariu se virează suma dar celălalt ie card de credit si plătesc rata lunară şi banca în loc sa vireze bani în contu cardului îi virează în contul popriri. şi executorul a spus că ei nau treabă cu cardurile de credit.
Buna seara,
nu, banca nu procedeaza corect. Odata ce vi se retine 1/3 din salariu, banca nu poate debita cardul de credit.
In cazul in care va referiti la faptul ca dvs platiti ratele pentru acoperirea imprumutului din cardul de credit, inseamna ca , datorita existentei unui singur cont curent, dupa cum au majoritatea bancilor, la care se ataseaza produsele pe care le contractati ( credit, car de credit), in afara existentei unui gaj pe cont, care ar fi putut sa securizeze ratele la cardul de credit, banca nu are posibilitatea de a acoperi rtele la cardul de credit. Mergeti la banca si intrebati posibilitatea de a plati ratele la cardul de credit, intrucat, in curand va veti trezi executat silit si cu acest produs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate pune poprire pe cardul de credit? ami20021968 ami20021968 Din documentarile facute pana acum, in ceea ce priveste poprirea pe salariu, am constatat ca abuziv( de catre banca si executorul judecatoresc) se pot bloca ... (vezi toată discuția)
Blocarea card salarii boggieuk boggieuk Buna ziua, Sotia mea are o descoperie de card la o banca, o perioada de timp nu a mai putut plati dobanda si ia blocat cardu de salariu. Sotia mea a fost ... (vezi toată discuția)
Poprire cont de anaf si imposibilitate plata card credit feliciaND feliciaND Buna ziua, Am o poprire pe persoana fizica de la ANAF ca urmare a atragerii raspunderii solidare a asociatilor unei firme in insolventa. Ca urmare a ... (vezi toată discuția)