avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Numai vreau sa fiu girant
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Numai vreau sa fiu girant

Buna Ziua,
Am si eu o intrebare: Acum 3-4 ani sora mea a facut un credit la un C.A.R la care eu m-am pus girant..de anul trecut nu isi mai achita ea ratele ci i le achit eu..dar nu o sa mai am posibilitate.Spune-ti va rog ce as putea face si daca as putea face ceva sa numai fiu girant la ea...nu vreau sa mi puna proprire pe salar sau am executare silita...
VA ROG TARE MULT SA IMI DATI UN RASPUN CAT MAI URGENT
Cel mai recent răspuns: ralukutza , utilizator 11:00, 27 Octombrie 2014
Din pacate tine strict doar de sora dvoastra. Ea tre sa se adreseze bancii ptr eliminarea dvoastra din conventia de cred si sa corespunda cerintelor ACTUALE ale bancii. Sunt in aceeasi situatie, cu fosta sotie, desi am in hotararea de divort/partaj necesitatea novarii creditului imobiliar (adica eliminarea mea din pozitia de codebitor/girant). :(
va multumesc frumos pt raspuns...sper sa pot rezolva ceva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit la banca pentru apartament partajat TOS55555 TOS55555 cum pot sa modific un contract de credit ipotecar dupa divort si partaj?Am facut in timpul casatoriei credit ipotecar pt casa.Eu fiind girant iar fostul sot ... (vezi toată discuția)
Impartire credite drmon drmon buna ziua, in anul 2014 am facut o refinantare la toate creditele mele si ale sotului. pe aceasta refinantare eu sunt titular iar el e co--debitor. daca ... (vezi toată discuția)
Partaj credit imobiliar mirela81mire mirela81mire buna ziua..revin cu o intrebare iata pe scurt cam despre ce este vorba:inainte de casatorie am avut o lociunta ,pe care ulterior am ipotecat-o impreuna cu ... (vezi toată discuția)