avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Disjungere Dosar Penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Disjungere Dosar Penal

As dori un punct de vedere pentru urmatoarea situatie:

In urma depunerii unei plangeri penale am primit o ordonanta la dosarul penal intocmit ca urmare a plangerii, prin care o parte din fapte au fost clasate iar o alta parte au fost disjunse la un alt parchet, invocandu-se art. 63 alin(1) Cod Procedura Penala (disjungerea se poate face si in cursul urmaririi penale), fara sa mi se transmita explicit ca a existat urmarire penala.

Dupa ce mi s-a comunicat noul numar al dosarului disjuns de catre noul Parchet, nu am mai reusit sa obtin nici o informatie despre dosarul disjuns.

As dori sa stiu de la cineva care cunoaste aceste proceduri, daca in acest dosar disjuns exista sau nu urmarire penala.

Deasemenea daca dosarul disjuns reprezinta continuarea primului dosar sau noul Parchet reia totul de la zero.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Disjungere dosar penal victorm86 victorm86 Doresc un punct de vedere fata de urmatoarea situatie: In cazul unui dosar penal a fost emisa o ordonanta prin care s-a disjuns cauza prin declinare de ... (vezi toată discuția)
Disjungere dosar penal victorm86 victorm86 In cazul unui dosar penal a fost emisa o ordonanta prin care au fost clasate o parte din fapte iar dosarul a fost disjuns prin declinare de competenta la un ... (vezi toată discuția)
Polițistul de caz și procurorul ignoră o hotărâre judecătorească. poate fi considerat acest fapt infracțiune sau nu este sancționat de legea penală? barandaniel barandaniel buna ziua daca politistul \"judiciar\" emite ordonanta de politist prin care anuleaza dispozitiile judecatorului care claseaza ordonanta de neincepere a UP si ... (vezi toată discuția)