In cazul unui dosar penal a fost emisa o ordonanta prin care au fost clasate o parte din fapte iar dosarul a fost disjuns prin declinare de competenta la un alt parchet pentru restul faptelor. Doresc sa stiu daca este creat un nou dosar sau este pastrat numarul de dosar existent la noul parchet catre care s-a dispus continuarea cercetarilor.Intreb acest lucru deoarece de la noul parchet nu mi se raspunde la solicitarea privind stadiul cercetarilor.Unde trebuie solicitat acest stadiu si care este numarul de dosar in aceasta situatie?
Daca s-a facut disjungere se formeaza un alt dosar.
Mergeti la parchet sau angajati un avocat sa studieze dosarul in masura in care nu vi se raspunde cu privire la stadiul dosarului.
La cel care a facut disjungerea sau la cel care a preluat noul dosar?
Intreb deoarece nu cunosc numarul noului dosar. Cand am facut cererea pentru aflarea stadiului m-am adresat la noul parchet si am specificat numarul dosarului initial precum si faptul ca este disjuns catre ei.De asemenea nu au raspuns in termenul legal stabilit de legea petitiilor.
Citatie - nelamurire
nikolos
Am o nelamurire ? caz :art 178 cp alin 1si 2 / 184 alin 1 si 3 nr dosar xxxx/306/2012. Am primit citatie anul trecut 2012 in calitate de inculpat in care in ... (vezi toată discuția)