avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Disjungere Dosar Penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Disjungere Dosar Penal

In cazul unui dosar penal a fost emisa o ordonanta prin care au fost clasate o parte din fapte iar dosarul a fost disjuns prin declinare de competenta la un alt parchet pentru restul faptelor. Doresc sa stiu daca este creat un nou dosar sau este pastrat numarul de dosar existent la noul parchet catre care s-a dispus continuarea cercetarilor.Intreb acest lucru deoarece de la noul parchet nu mi se raspunde la solicitarea privind stadiul cercetarilor.Unde trebuie solicitat acest stadiu si care este numarul de dosar in aceasta situatie?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: victorm86 , utilizator 08:40, 21 August 2014
Daca s-a facut disjungere se formeaza un alt dosar.
Mergeti la parchet sau angajati un avocat sa studieze dosarul in masura in care nu vi se raspunde cu privire la stadiul dosarului.
La care parchet trebuie sa ma adresez?

La cel care a facut disjungerea sau la cel care a preluat noul dosar?
Intreb deoarece nu cunosc numarul noului dosar. Cand am facut cererea pentru aflarea stadiului m-am adresat la noul parchet si am specificat numarul dosarului initial precum si faptul ca este disjuns catre ei.De asemenea nu au raspuns in termenul legal stabilit de legea petitiilor.

Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 21 August 2014
victorm86, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disjungere dosar penal victorm86 victorm86 As dori un punct de vedere pentru urmatoarea situatie: In urma depunerii unei plangeri penale am primit o ordonanta la dosarul penal intocmit ca urmare a ... (vezi toată discuția)
Disjungere dosar penal victorm86 victorm86 Doresc un punct de vedere fata de urmatoarea situatie: In cazul unui dosar penal a fost emisa o ordonanta prin care s-a disjuns cauza prin declinare de ... (vezi toată discuția)
Citatie - nelamurire nikolos nikolos Am o nelamurire ? caz :art 178 cp alin 1si 2 / 184 alin 1 si 3 nr dosar xxxx/306/2012. Am primit citatie anul trecut 2012 in calitate de inculpat in care in ... (vezi toată discuția)