avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru si casa de marcat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru si casa de marcat

Buna ziua, Intentionez sa deschid un mic magazin la metrou. Am caen 4789-Comert cu amanuntul prin standuri,chioscuri si piete al altor produse plus cele cu amanuntul de diverse. Se incadreaza aceasta activitate de la metrou in acest caen si casa de marcat deja fiscalizata pe acest caen? Sau implica un punct de lucru si o alta casa de marcat?

M-ar scuti de o investitie nedorita in acest moment. Ce parere aveti? Multumesc
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 16:25, 28 Octombrie 2014
Casa de marcat se ia pentru fiecare punct de lucru.
Caen-ul este bun, insa trebuie sa deschideti un nou punct de lucru si o casa de marcat aferenta acestui punct de lucru.
deci nu as putea sa consider ca e un chiosc...si sa nu fac punct de lucru... si sa folosesc caenul de targuri si casa de marcat....
daca nu este considerat punct stabil merge casa de marcat fiscalizata pt targuri, piete... daca va fi un punct de lucru stabil pe o perioada mai lunga de timp.... atunci nu merge decat cu declararea punctului de lucru si casa de marcat pentru acel punct .
Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare in targuri si piete utilizator5555 utilizator5555 Pentru a putea comercializa detergenti si alte produse pentru curatenie in targuri si/sau piete care ar fi procedura? -am inteles ca ar putea corespunde codul ... (vezi toată discuția)
Inchiriere termen scurt fara punct de lucru - cod caen stand electronice madoxmdx madoxmdx Buna ziua, Tocmai am incheiat un contract cu un lant comercial pentru amplasare stand prezentare si vanzare produse. Contractul este incheiat pe 30 zile si se ... (vezi toată discuția)
Comert in targuri si piete alvld alvld rog daca poate cineva sa -mi spuna pt comert in aleea castanilor trebuie sa-mi schimb codul caen(am un magazin) si daca trebuie casa de marcat.va multumesc (vezi toată discuția)