buna ziua,pot sa deschid proces penal sotului daca m-a imbolnavit de mai multe boli datorita terorii si nemultumirii din casatorie,am si spitalizari,si datorita tratamentului nu am mai putut munci mult timp,traind in saracie,iar lui nu i-a pasat si mai mult,a divortat?
am facut tahicardie pe fond de stres,dereglare hormonala tot stres di depresie,am stat in apital apoi mi s-a dat un tratament si un an eram sa mor ca mi-au facut rau medicamentele,inca mai iau si am palpitatii mereu,nu pot defasura activitate normala de un an,nu mi s-au acordat bani,el nu da un leu,se bucura chiar,m-a lasat fara asigurare medicala ca s-a gandit sa divorteze desi pentru asta am ajuns in spital nu i-a pasat,in spital fiind internata de suparare el intenta fara sa stiu divort incercand sa-mi ia si copilul.asta m-a daramat de tot.daca muream raspundea el?ca a semnat sa aiba grija de mine apoi m-a lasat.pot cere daune morale?
de ce sa nu raspunda?trebuia sa ma omoare intai?va trebui sa rsapunda penal,altii raspund doar pentru o palma sunt la puscarie,el m-a adus aici si sa nu raspunda?de ce asa?are fapta mai grava.inseamna ca legea nu exista si tine cu criminalii.asa este?sa merg cumva la CEDO atunci,vad ca in Romania barbatul face rau si tot el are dreptate.pentru ce mi-a facut va raspunde,care ar fi motivele sa nu?enumerati va rog.eu chiar sunt imbolnavita si pagubita,am vazut la tv ca unii insceneaza ceva si baga pe cine vor la puscarie.sa fac si eu la fel?poate mintind sau inscenad castig,vad ca pe dreptate nu.macar sa stiu de ce nu raspunde penal.
Vatamare corporala
daniella28
buna ziua,duminica mergang cu copilul si cu tatal ei in parc am avut un conflict serios cu o persoana dereglata psihic cu 2 caini.tatal copilului a suit fetita ... (vezi toată discuția)