avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Traume psihice si boala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Traume psihice si boala

Buna ziua,doresc sa stiu ce fel si pe care cale pot deschide proces si sa cer daune unei persoane care m-a traumatizat psihic ani la rand,m-a imbolnavit de tahicardie,depresie,m-a umilit in public si in fata,m-a lovit si mi-a pus viata in pericol,fost sot,vrand sa ma lase si fara copil,dorind pe fata moartea mea.deschis penal sau civil si cer daune,sunt bolnava eu si mama din cauza lui,am pierdut bani,o masina si ne-a creat zi de zi stres si socuri puternice,a atentat la intergritatea si sanatatea mea,art 69 ,si-a batut joc de mine pana m-a terminat.doresc sa plateasca cum e normal si vreau sa stiu cum procedez,ce acte trebuie,daca deschid Civil sau penal.am acte pentru tot,internari,loviri.multumesc
Cel mai recent răspuns: daniella28 , utilizator 15:25, 8 Decembrie 2014
Formulati plangere penala impotriva fostului sot pentru savarsirea infractiunilor de loviri si alte violente, amenintare, distrugere (daca este cazul). De asemenea trebuie sa va constituiti parte civila.
cu lovirile am depus atunci dar am retras,nu mai am ce face,eu vreau sa stiu ce proces deschid ca in 7 ani m-a traumatizat si m-a imbolnavit,am zaut la spital cu depresie si am luat medicamente tari care mi-au imbolnavit inima acum si am suferit si 2 ani traume in tensiune ca ia copilul.am vazut ca cineva a cerut 20000 euroa doar ca i-a fost prejudicita imaginea prin divort,si a obtinut in instanta.eu am avut mult mai mult,vreau sa cer aceeasi suma,eu de ce nu pot obtine?presupun ca as putea,da?
Chiar daca vi se par situatii similare,fiecare speta are caracteristicile ei
Toate prejudiciile =traume,teama,frica ,etc trebuiesc dovedite in conditiile legii
si daca dovedesc ce fel de proces deschid,civil si reclam si cer daune sau penal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este posibila raspunderea penala? daniella28 daniella28 buna ziua,pot sa deschid proces penal sotului daca m-a imbolnavit de mai multe boli datorita terorii si nemultumirii din casatorie,am si spitalizari,si ... (vezi toată discuția)
Amenintari si calomnie daniella28 daniella28 buna ziua,as vrea sa stiu daca sotul cu care ma aflu in divort se poarta urat cu mama mea,a tipat la ea,ii vorbeste urat,pe mine ma ameninta ca imi ia copilul ... (vezi toată discuția)
Cum poti cere despagubiri pentru lovire Adrian01ph Adrian01ph Buna ziua! In luna Iulie 2016 am fost atacat de un baiat. Acesta mi-a blocat masina si a coborat la mine, dupa care m-a lovit fara sa apuc sa cobor din ... (vezi toată discuția)