Buna ziua,doresc sa stiu ce fel si pe care cale pot deschide proces si sa cer daune unei persoane care m-a traumatizat psihic ani la rand,m-a imbolnavit de tahicardie,depresie,m-a umilit in public si in fata,m-a lovit si mi-a pus viata in pericol,fost sot,vrand sa ma lase si fara copil,dorind pe fata moartea mea.deschis penal sau civil si cer daune,sunt bolnava eu si mama din cauza lui,am pierdut bani,o masina si ne-a creat zi de zi stres si socuri puternice,a atentat la intergritatea si sanatatea mea,art 69 ,si-a batut joc de mine pana m-a terminat.doresc sa plateasca cum e normal si vreau sa stiu cum procedez,ce acte trebuie,daca deschid Civil sau penal.am acte pentru tot,internari,loviri.multumesc
Formulati plangere penala impotriva fostului sot pentru savarsirea infractiunilor de loviri si alte violente, amenintare, distrugere (daca este cazul). De asemenea trebuie sa va constituiti parte civila.
cu lovirile am depus atunci dar am retras,nu mai am ce face,eu vreau sa stiu ce proces deschid ca in 7 ani m-a traumatizat si m-a imbolnavit,am zaut la spital cu depresie si am luat medicamente tari care mi-au imbolnavit inima acum si am suferit si 2 ani traume in tensiune ca ia copilul.am vazut ca cineva a cerut 20000 euroa doar ca i-a fost prejudicita imaginea prin divort,si a obtinut in instanta.eu am avut mult mai mult,vreau sa cer aceeasi suma,eu de ce nu pot obtine?presupun ca as putea,da?
Chiar daca vi se par situatii similare,fiecare speta are caracteristicile ei
Toate prejudiciile =traume,teama,frica ,etc trebuiesc dovedite in conditiile legii