avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Aplicare legea 1/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Aplicare legea 1/2011

Sunt secretara si in urma absolvirii facultatii si obrinerea diplomei de licenta trebuie sa fiu trecuta cu studii superioare. Conducerea imi refuza trecerea la studii superioare si imi cer carui articol din legea nr.1/2011 cer eu acest lucru. Sau orice alta lege unde imi sunt recunoscute studiile.
Ultima modificare: Luni, 27 Octombrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:28, 20 Noiembrie 2014
Legea nr.1/2011 nu prevede nicio astfel de obligatie in sarcina angajatorului.

Lucrati in sectorul privat sau bugetar ?
in invatamant
si conducerea nu vrea sa ma treaca la studii superioare decat cu aprobarea ordonatorului de credite in speta primaria orasului
Atata timp cat nu sunt obligati sa faca asa ceva, nu prea vad cum se va solutiona aceasta situatie a dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare post studii superioare de scurta durata in post studii superioare in sistemul bugetar Ana-Maria2605 Ana-Maria2605 Va rog frumos sa-mi spuneti in ce conditii se poate transforma un post de conservator, studii superioare de scurta durata, in post de conservator studii ... (vezi toată discuția)
Promovarea in functie conform studiilor absolvite florencesoleil florencesoleil Sunt secretar de scoala cu studii superioare de scurta durata, gradul I, vechime in munca de 22 ani. Acum am absolvit facultatea de drept (4 ani) si as dori ... (vezi toată discuția)
Promovarea pe criteriu de studii superioare in sanatate dannamaria dannamaria Care este cadrul legal de trecere de la grila de salarizare asistent medical studii medii la asistent medical studii superioare in urma obtinerii licentei daca ... (vezi toată discuția)