avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Blog culinar
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Blog culinar

buna seara.cum pot sa-mi fac si eu un blog culinar pe internet?as vrea sa-mi expun multe retete de dulciuri.multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Stoica , Alte profesii 16:35, 12 Ianuarie 2016
Acesta este doar un exemplu. Puteti afla mai multe dand cautare pe google.
[ link extern ]
Apoi distribuiti daca doriti sa fie vizualizat.

Sau pe alta platforma:

[ link extern ]
Succes!
Ultima modificare: Luni, 27 Octombrie 2014
tarkan, utilizator
Buna,

Eu iti recomand sa-ti creezi un blog pe Wordpress. Referitor la modul cum arata site-ul, poti gasi o gramada de teme atat gratuite cat si platite, pentru ca blogul tau sa aiba un aspect profesional.

Bafta!

Interventie moderator: Conform Regulamentului de Forum art 2.12.- Nu este permisa reclama, in orice scop, fara acordul administratorului forumului.
Multumesc pentru intelegere.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Ianuarie 2016
Ceausescu Liliana - Birou de Mediator, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna lauriflor lauriflor Buna ziua Cum calculez numarul de zile de concediu de odihna aferente anului 2016 la un program de lucru de 1 ora /zi.? Multumesc (vezi toată discuția)
Unde se înregistreazã un site? iosif.kramar iosif.kramar As vrea sa creez un site avand ca tematica subiecte economice. Cine m-ar putea sfatui cum se procedeza, daca trebuie inscris undeva? Ce mai trebuie facut dupa ... (vezi toată discuția)
Un site pentru probleme cu calculatorul CYBORG CYBORG Buna ziua! Stiti dv. unde exista un sait pe Internet unde se dau raspunsuri prompte(nu sa asteptam cu zilele raspunsul) cum e avocatnet.ro-lauda lui-in care ... (vezi toată discuția)