neaparat sa va angajati un avocat, sa fiti prezent de fiecare data cand vi se cere si impreuna cu avocatul dvs sa solicitati despagubiri - daune pentru acuzatiile nefondate ce va sunt aduse
Lucrez la o firma de logistica. As vrea sa va spun cum sa intamplat si sa-mi dati si mie un sfat. La noi sunt niste clienti care aduc bani sa plateasa FOB (asta inseamna o plata externa) aduc bani la noi si noi platim. Acum o saptaman un client a adus o suma de bani , nu stiu ce suma exact, fata care a luat bani de la client nu ia bagat intr-un seif sau un sertar ia lasat pe masa, dupa cateva ore a sesizat ca ia disparut 10.000 ron, a inceput sa intrebe in dreapta si in stanga unde sunt bani. Noi in firma avem o camera de luat vederi la intrare in hol, din holu respectiv se intra in birouri unde sunt in permanenta 2- 3 fete locu unde sunt bani, s-au uitat pe camere cine a intrat in biro, inafar de clienti si angajati ai firmei printre care si eu am intrat in acel birou, din cauza asta am fost acuzat ca am luat bani, problema este ca mi se si opreste di salariu , salariu este jumate pe acte jumatate la negru. Pana vineri patronu a spus ca daca nu apare bani sa dam fiecare declaratie cu ce scop am intrat in biro. Chiar nu stiu ce sa fac ce sa spun, si problema este ca spune la alti angajati ca eu sunt suspect , dar fara dovezi.
intrebare : de ce nu s-a sesizat cazul la politie ? cine nu vrea ca politia sa intre in problema si sa inceapa o ancheta in cadrul firmei ?
consider ca declaratie nu aveti de ce sa depuneti la cererea patronului...eu o vad ca un santaj .
revin cu alta parere . verificati daca fata care a primit banii de la client , are in fisa postului aceasra sarcina , intrebati de ce banii nu au fost depusi in locul in care trebuiau pusi , intrebati de ce au disparut doar 10000 lei (asta in cazul in care erau mai multi bani) , intrebati celelate fete (care sunt in permanenta in birou) , nu au obsevat nimic suspect....daca vreti sa dati o declaratie (ca asa vrea patronul) , cam asa trebuie sa sune declaratia dumneavoastra , o dati , o depuneti , cereti nr. de inregistrare , apoi , mergeti in instanta si acuzati firma de santaj , de inselaciune, si de multe altele....
Acuzata de furt
roxana1930
sunt acuzata de furt din motiv ca pe inregistrarile video apar stand 6 minute intr-un birou fara a ma loga pe calculatorul de acolo.Am fost citata la politie, ... (vezi toată discuția)