avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 corespondenta cod caen
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

corespondenta cod caen

Buna ziua,mai jos sunt activitatile pe care as dori sa le trec la domeniul principal de activitate, respectiv obiect principal odata cu infiintarea societatii. Puteti sa ma ajutati cu gasirea corespondentului in CAEN roman? Aceste activitati prezinta conditii speciale? Multumesc anticipat.

Automation & Electricals Services,
Automation & Electricals Studies,
Automation & Electricals Works
Automation Commissioning,
Automation & Electricals Products Sales
Cel mai recent răspuns: Costel DRAGOMIR , Avocat 21:34, 30 Octombrie 2014
7112 Activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de
acestea.
6201 – Activitati de realizare a software-ului la comanda (software orientat client)
8299 Alte activitati de servicii suport pentru intreprinderi n.c.a.
4652 Comert cu ridicata de componente si echipamente electronice si de telecomunicatii
Nu s-ar incadra mai bine in cod 4322 Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat; 7490 Alte activitati profesionale, stiintifice si tehnice n.c.a.; 4321 Lucrari de instalatii ???
E posibil, dar pentru ca nu stim exact care sunt exact activitatile ce se vor a fi prestate ambele variante sunt corecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen constructii alinabudescu alinabudescu va rog sa ma ajutati intr-o problema as dori sa stiu si eu care codurile caen intra in ramura de constructii va multumesc!#-o#-o#-o#-o#-o#-o (vezi toată discuția)
Cod caen instalare/montare sisteme audio (fara supraveghere,monitorizare) bucuresti2014 bucuresti2014 Buna ziua, Am deja o societate pe care am preluat-o si as dori, ptr ca am cereri,sa -mi activez si instalarea/montarea unor sisteme audio (fara ... (vezi toată discuția)
Pfa sau birou lndividual elenacotofana elenacotofana Sunt inginer constructor,cu experienta mare in intocmrea de documentatii tehnico-economice pt.proiecte in costructii. Vrea sa ma inregistrez legal,pt. a putea ... (vezi toată discuția)