avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plangere contraventionala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere contraventionala

Am primit o amenda de la jandarmerie.Am refuzat sa semnez pv si cu toate ca am avut obiectii cu privire la faptele consemnate in pv jandarmul nu a consemnat acest lucru. A gasit un martor care a dat datele de identitate si a semnat procesul verbal.
In pv datele privind seria, numarul si data eliberarii CI nu corespund.Nici domiciliul nu este cel real. Eu mi-am schimbat domiciliul și impliocit CI cu o luna inainte de a primi amenda.In plus cele aratate in pv verbal nu sunt adevarate in totalitate si am lovit de jandarmi.Este pentru prima data si nu stiu ce trebuie sa fac.
Cel mai recent răspuns: laluca , utilizator 12:01, 28 Octombrie 2014
Buna ziua,
Impotriva procesului-verbal de constatare a contraventiei si de aplicare a sanctiunii puteti face plangere in termen de 15 zile de la data inmanarii sau comunicarii acestuia.
Plangerea o depuneti la judecatoria in a carei circumscriptie a fost savarsita contraventia.
Da, asta scrie si pe pv.As avea nevoie de o indrumare ce sa prezint exact in cerere, la ce articole si legi sa fac referire, sa solicit constatarea nulitatii pv sau sa solicit transformarea pv in avertisment si daca trebuie sa platesc taxa de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de contraventie floare de gheata floare de gheata Cum se poate cere anularea unui proces verbal de contraventie al unui cetatean strain in situatia in care in procesul verbal este treuta doar tara de origine ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie - domiciliu gresit ContSters114196 ContSters114196 Buna ziua, As avea nevoie de un raspuns din partea dumneavostra. Acum 4 zile mi-a fost suspendat permisul pentru ca am depasit viteza legala, dar mi s-a ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie ioanm13 ioanm13 Buna ziua!Am primit prin posta un Proces-Verbal de Contraventie adica o amenda pentru consumul de bauturi alcoolice in spatiul public.Pe langa faptul ca ... (vezi toată discuția)