avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Chirie minima spatiu comercial
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Chirie minima spatiu comercial

Buna ziua! sotul are un mic srl si e nevoit sa isi schimbe punctul de lucru ( s-a terminat contractul de inchiriere si proprietarul nu l-a mai prelungit).. o cunostinta dispune de un spatiu si il da in chirie (pe perioada determinata) dar fara bani. Cum trebuie sa faca contractul de inchiriere ? e cumva o valoare minima cu care se inchiriaza un spatiu comercial?
sper ca m-am facut inteleasa :(
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Publitrad SRL , Traducator autorizat 14:37, 28 Octombrie 2014
poate sa faca un contract de comodat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dețin un spațiu pe care doresc să-l dau cu contract de comodat firmei mele, care are alt administrator, pentru subînchiriere. e legal? avisdevara avisdevara Buna ziua Eu , persoana fizica detin un spatiu pe care doresc sa il dau prin comodat firmei mele cu alt administrator sa il subanchirieze mai departe celor ... (vezi toată discuția)
Inchiriere sediu social claudelmai82 claudelmai82 Buna ziua. Suntem o sc care are un spatiu de inchiriat. Vechii chiriasi au avut sediul social in acest spatiu. Acum ei doresc sa prelungeasca sediul social pe ... (vezi toată discuția)
Inlocuire contract de comodat cu contract de inchiriere alisaelena alisaelena Buna ziua, Un administrator al unei societati are un contract de comodat cu o ruda, pentru cladirea in care isi desfasoara activitatea. Este posibila ... (vezi toată discuția)