avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Protectia informatiilor clasificate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Protectia informatiilor clasificate

Buna ziua,

Ma puteti ajuta, va rog cu o trimitere la reglementarile in vigoare privind protectia informatiilor clasificate in cazul unui operator economic, producator si distribuitor de energie electrica?

Va multumesc foarte, foarte mult !!!

Monica Petculescu

Alte discuții în legătură

Un stalp al renel pe terenul meu stelikbl stelikbl Salutare, acum ceva timp am cumparat un teren intravilan care are un stalp de medie tensiune (20,000V) pe el. inainte a fost teren arabil. problema e ca firul ... (vezi toată discuția)
Serviciul universal energie electrica cry_mitroi cry_mitroi Buna ziua, Am primit din partea furnizorului de energie electrica o scrisoare prin care mi se solicita ca,pentru societatea comerciala pe care o detin si cu ... (vezi toată discuția)
Am montat un contor inteligent sub falsa informație primită ... Motas09 Motas09 Am montat un contor inteligent sub falsa informație primită Intr o notificare de la PPC cum că dacă nu o fac se va întrerupe alimentarea cu energie ... (vezi toată discuția)