avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu de proprietate pierdut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu de proprietate pierdut

Am o alta nelamurire cu privire la un titlu de proprietate pierdut,unde sint 6 mostenitori.Pentru a avea un duplicat am urmat pasii impusi de catre OCPI,am depus cerea pentru duplicat dar la prefectura a fost oprita si respinsa cererea.Motivul este ca se doreste inca ,procuri de la toti ceilalti mostenitori cum ca sint de acord cu emiterea unui duplicat....in acel TP 4 dintre persoane erau trecute si cu nume eronate,deci eu am facut cerere si pentru rectificarea acelor nume,deci in procura sa fie mentionate si ,ca ei,.mostenitorii sint de acord cu rectificarea numelor:Intrebarea mea este:daca mi s-au cerut deja unele acte ,le-am preyentat si au fost conform cu ce au cerut initial,de ce ar trebui acte suplimentare?va multumesc
Cel mai recent răspuns: sorina69 , utilizator 20:38, 6 Noiembrie 2014
Pentru eliberarea duplicatului trebuie sa depuneti toate documentele solicitate !!
Iniţial nu mi s-a cerut acele împuterniciri....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu comun de proprietate pierdut cu nume eronate sorina69 sorina69 Buna ziua...s-a pierdut titlul de propietate comun cu 6 mostenitori....4 dintre ei au trecute nume eronate,inclusiv tatal meu care e decedat.Pentru a avea un ... (vezi toată discuția)
Scoatere unui duplicat de la ocpi => situatie foarte complicata cu titlu de proprietate antar antar Buna ziua Am o problema mai complexa... Este vorba de un teren agricol in Calarasi obtinut prin retrocedare pentru care s-a emis titlu de proprietate in ... (vezi toată discuția)
Help !! copie titlu de proprietate theathea theathea Va rog sa-mi spuneti carei institutii sa ma adresez pt a-mi elibera o copie legalizata dupa un titlu de proprietate eliberat de COMISIA JUDETEANA PT. ... (vezi toată discuția)