avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Farmacia Comunitara
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Farmacia Comunitara

Imi poate raspunde cineva va rog daca pentru infiintarea unei oficine locale de distributie am nevoie de autorizatie si de la primarie?!?
Am deschis o farmacie intr-o comuna din judetul Bacau si doresc sa mai fac o oficina locala de distributie dar din pacate cateva persoane din comuna nu sunt de acord ( printre care si primarul).
Cel mai recent răspuns: Legal to Business , Consilier juridic 13:10, 29 Octombrie 2014
Buna ziua,

Raspunsul autoritatilor se da in scris si motivat la o cerere adresata in scris, insotita de toate documentele prevazute de lege. Ca este sau nu de acord primarul va trebui sa argumenteze un refuz...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatia de libera practica gabitzapin gabitzapin Am terminat anul acesta postliceala de asistenti de farmacie in Judetul Suceava iar locul de munca l-am gasit in bacau,Autorizatia de libera practica trebuie ... (vezi toată discuția)
Infiintare farmacie ramy84 ramy84 Ce conditii trebuie sa indeplineasca o persoana pentru infiintarea unei farmacii, astfel incat sa poata incheia contract cu Casa Nationala de Asigurari de ... (vezi toată discuția)
Avocat, notar, expert contabil - autorizatie de functionare primarie Crinel Crinel OG 99/2000 nu include profesiile liberale intre activitatile pentru care este necasar obtinerea autorizatiei de functionare de la primarie. Totusi la Bacau ... (vezi toată discuția)