avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare de creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare de creante

Buna ziua as vrea sa ma intreb daca are dreptul un transportator sa recupereze creanta (stabilita de el )prin blocarea unei transport cesionat de la un alt transportator?Mersi anticipat
Nu, nu are dreptul. Este un abuz.

Datoria respectiva trebuie recuperata pe cale legala si nu prin astfel de modalitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita imobil pentru imprumut in euro la bcr MadalinaLoredana MadalinaLoredana Buna ziua, Urmarind forumurile zi de zi vad cum unii oameni au sansa de a-si recapata linistea si de a castiga lupta acerba cu Bancile care ne- au furat si ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale neachitat Somlea Ovidia Somlea Ovidia Buna,va rog sa ma ajutați cu niște informatii.Am avut un credit de nevoi personale iar ultima rata nu a mai fost plătită.Intrebarea mea ar fi ,s-ar putea ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante lorenzo29 lorenzo29 am avut un credit la banca,am ramas fara loc de munca si nu am mai putu plati ratele,mai aveam in total de platit 3500 lei ,la un moment dat banca m-a somat sa ... (vezi toată discuția)