avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... SE IMOPUNE O CERERE DE RELOTIZARE ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

SE IMOPUNE O CERERE DE RELOTIZARE ?

Pirita nu a achitat taxa de timbru pe valoarea imbunatatirilor aduse cladirii . Dupa expertiza se stabilisesera plata unor sulte pe cele trei diferite variante . Acum in aceste conditii , cind pirita nu a platit taxa , este oportun sa cer relotizarea si refacerea calculelor in ceea ce priveste sultele calculate anterior ?

Alte discuții în legătură

Recalcularea sultelor ? teren1974 teren1974 Doamna judecator a cerut plata unei taxe de timbru pentru ceva extinderi - imbunatatiri aduse fara acordul mu , cladirii . Aceasta matusa a mea nu a platit ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a primi sulta ContSters334096 ContSters334096 Piritul a efectuat imbunatatiri asupra casei fara acordul copropr. . Jdecatorul a cerut piritului o taxa de timbru pe valoare pentru acestea , piritul ... (vezi toată discuția)
Nu a platit taxa de timbru care sunt consecintele ? ContSters334096 ContSters334096 Piritul a cerut in instanta sa i se recunoasca anumite imbunatatiri aduse casei supuse partajului . Doamna judecator a calculat o anumita taxa de timbru pentru ... (vezi toată discuția)