avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... RECALCULAREA SULTELOR ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

RECALCULAREA SULTELOR ?

Doamna judecator a cerut plata unei taxe de timbru pentru ceva extinderi - imbunatatiri aduse fara acordul mu , cladirii . Aceasta matusa a mea nu a platit taxa de tmbru . Astazi am luat ultima lotizare - a terenului - si acolo sunt inscrise niste sulte . Acm ce sa fac ? Sa cer refacerea calculelor sau le reface doamna judecator in urma faptului ca matusica nu a platit taxa ??
Cel mai recent răspuns: teren1974 , utilizator 17:10, 25 Noiembrie 2014
Daca nu s-a achitat taxa de timbru se va anula acel capat de cerere netimbrat. Nu se va lua in considerare. Instanta va face partajarea dupa raportul de expertiza,
Neplata taxei de timbru poate duce la anularea acțiunii sau suspendarii in cazul de fata.
nu este cazul . judecatorul a spus ca daca nu plateste taxa pierde ce a cerut in cererea reconventionala . eu vreau sa stiu cine reface calculele : trimite la experti sau l face doamna judec
cazacuioana a scris:

Daca nu s-a achitat taxa de timbru se va anula acel capat de cerere netimbrat. Nu se va lua in considerare. Instanta va face partajarea dupa raportul de expertiza,


da . multumesc dar cine reface calculele ? sau judec se ia numai dupa expertiza si scoate din start valoarea imbunatatirilor calculate si evidentiate de expert ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu a platit taxa de timbru care sunt consecintele ? ContSters334096 ContSters334096 Piritul a cerut in instanta sa i se recunoasca anumite imbunatatiri aduse casei supuse partajului . Doamna judecator a calculat o anumita taxa de timbru pentru ... (vezi toată discuția)
Se imopune o cerere de relotizare ? ContSters334096 ContSters334096 Pirita nu a achitat taxa de timbru pe valoarea imbunatatirilor aduse cladirii . Dupa expertiza se stabilisesera plata unor sulte pe cele trei diferite variante ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune repus pe rol raluca32 raluca32 Am un proces de partaj pe rol , un proces anevoios si greu au fost in partajare doua imobile s-au parcurs toti pasii s-a pronuntat admitrea in principiu in ... (vezi toată discuția)