Doamna judecator a cerut plata unei taxe de timbru pentru ceva extinderi - imbunatatiri aduse fara acordul mu , cladirii . Aceasta matusa a mea nu a platit taxa de tmbru . Astazi am luat ultima lotizare - a terenului - si acolo sunt inscrise niste sulte . Acm ce sa fac ? Sa cer refacerea calculelor sau le reface doamna judecator in urma faptului ca matusica nu a platit taxa ??
Daca nu s-a achitat taxa de timbru se va anula acel capat de cerere netimbrat. Nu se va lua in considerare. Instanta va face partajarea dupa raportul de expertiza,
nu este cazul . judecatorul a spus ca daca nu plateste taxa pierde ce a cerut in cererea reconventionala . eu vreau sa stiu cine reface calculele : trimite la experti sau l face doamna judec
Daca nu s-a achitat taxa de timbru se va anula acel capat de cerere netimbrat. Nu se va lua in considerare. Instanta va face partajarea dupa raportul de expertiza,
da . multumesc dar cine reface calculele ? sau judec se ia numai dupa expertiza si scoate din start valoarea imbunatatirilor calculate si evidentiate de expert ??