avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Aplicarea legii penale mai favorabile
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Aplicarea legii penale mai favorabile

Buna ziua. Am si eu o nelamurire in legatura cu o speta despre aplicarea in timp a legii penale mai favorabile . O lege prevedea aplicarea din oficiu si limite de pedeapsa de 2-7 ani si cealalta lege, cea noua, prevedea aplicarea doar in cazul plangerii prealabile si limite de pedeapsa de 1-8 ani. Care este legea penala mai favorabila si de ce?
Ultima modificare: Miercuri, 29 Octombrie 2014
scafesandreea, utilizator
Cel mai recent răspuns: scafesandreea , utilizator 20:30, 29 Octombrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Eu nu am auzit de maxim special de 8 ani, despre ce infractiune discutam?
Aici gasiti toate raspunsurile:
[ link extern ]
Este o situatie ipotetica. Nu se refera la o infractiune anume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 15 cod penal ContSters241638 ContSters241638 Art. 15 Aplicarea facultativă a legii penale mai favorabile în cazul pedepselor definitive Când după rămânerea definitivă a hotărârii de ... (vezi toată discuția)
Aplicarea legii mai favorabile OANACAMPAN OANACAMPAN Proiectul de lege privind reevaluarile dosarelor pentru aplicarea legii mai favorabile detinutilor este aparuta deja in Monitorul Oficial.Asadar,o condamnare ... (vezi toată discuția)
Condamnare de 4 ani si 8 luni-se poate reduce pedeapsa potrivit noului cod penal? andreielena12 andreielena12 bunaziua. fratele meu are o condamnare de 4 ani si 8 luni si asi vreasa stiu daca noul cod penal ii v-a reduce pedeapsa. se stie sigur data la care va intra in ... (vezi toată discuția)