avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Atestat SRL Rent a Car
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Atestat SRL Rent a Car

Are cineva idee ce atestat/autorizatie/whatever necesita o societate comerciala ce desfasoara activitati tip rent a car in Bucuresti? De asemenea, este nevoie sa aiba activitatea principala CAEN 7711 Activitati de inchiriere si leasing cu autoturisme si autovehicule rutiere usoare? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: paraschivrazvan25 , utilizator 18:38, 12 Decembrie 2015
daca inchiriati masinile si cu soferi , va trebuie un soi de autorizatie de genul celor care practica taximetria , deasemeni si soferii trebuiesc sa fie autorizati in regim de taxi + cateva asigurari specifice activitatii pe care vreti s-o desfasurati .
Multumesc pentru raspuns. Corect. Precizez ca se vor inchiria FARA soferi, turistilor sau unor societati comerciale.
fara sofer , nu mai aveti supraveghere asupra masinii, si este riscant .in caz de eveniment , dumneavoastra cereti garantie 200 euro , si clientul va aduce masina cu o dauna de 2000 de euro. deci + CASCO.
am vorbit cu un prieten mai devreme , si mi-a comunicat ceva legat de o licenta pentru garantiile care urmeaza sa le solicitati la inchirierea masinii (ca cica , nu aveti voie)...nu stiu exact despre ce este vorba, dar o sa-l intreb in detaliu si cand am toate informatiile o sa le scriu aici.
oricum va trebuie autorizatie de transport persoane , si licenta de genul taximetrelor pentru fiecare masina in parte.
[ link extern ]

toate detaliile in link-ul de mai sus.
Multumesc. Scrie totusi in acest link ca ar fi un proiect de lege....

Alte discuții în legătură

Pfa inchiriere autoturisme barbucosmin1984 barbucosmin1984 Buna ziua Ma numesc Barbu Cosmin si am deschis un PFA care are ca obiect de activitate inchirierea de autoturisme cod caen 7711 .am o nelamurire masinile pe ... (vezi toată discuția)
Firma inchiriere masini angcris angcris As dori sa-mi deschid o firma de inchirieri masini.Ce vechime pot avea masinile oferite spre inchiriere? (vezi toată discuția)
Leasing autoturism impune cod caen inchiriere masini? ContSters86219 ContSters86219 Buna ziua Am un contract leasing pe un autoturism pe firma. Am auzit o discutie ca acest lucru impune ca trebuie sa am cod CAEN de inchirieri masini? Stie ... (vezi toată discuția)