Are cineva idee ce atestat/autorizatie/whatever necesita o societate comerciala ce desfasoara activitati tip rent a car in Bucuresti? De asemenea, este nevoie sa aiba activitatea principala CAEN 7711 Activitati de inchiriere si leasing cu autoturisme si autovehicule rutiere usoare? Multumesc anticipat
daca inchiriati masinile si cu soferi , va trebuie un soi de autorizatie de genul celor care practica taximetria , deasemeni si soferii trebuiesc sa fie autorizati in regim de taxi + cateva asigurari specifice activitatii pe care vreti s-o desfasurati .
fara sofer , nu mai aveti supraveghere asupra masinii, si este riscant .in caz de eveniment , dumneavoastra cereti garantie 200 euro , si clientul va aduce masina cu o dauna de 2000 de euro. deci + CASCO.
am vorbit cu un prieten mai devreme , si mi-a comunicat ceva legat de o licenta pentru garantiile care urmeaza sa le solicitati la inchirierea masinii (ca cica , nu aveti voie)...nu stiu exact despre ce este vorba, dar o sa-l intreb in detaliu si cand am toate informatiile o sa le scriu aici.
oricum va trebuie autorizatie de transport persoane , si licenta de genul taximetrelor pentru fiecare masina in parte.