Buna ziua,
In ptimul rand imi cer scuze pentru aceasta intrebare daca nu este locul ei in acest topic, in octombrie 2008 am infiintat o sc.. srl si am declarat ca doresc impozitare pe profit, pana in moment m-am ocupat personal de absolut toate activitatile avand in vedere ca firma merge inca pe pierdere intrebarea este: trebuie sa angajez pe cineva neaparat in situatia in care inca pot sa ma descurc de unul singur, daca trebuie atunci in max cat timp?
Nu este necesar sa aveti angajati. Doar cei care au optat micro ( adica impozit 3% pe venit )au obligatia de a avea cel putin un angajat si cel mult 9. Dvs fiind impozit pe profit nu aveti aceasta obligatie .
Daca doriti sa beneficiati de statutul de microintreprindere si sa platiti impozit pe venit 3% (coroborat cu pragul minim stabilit recent ca "impozit forfetar" prin OG34/2009 si cu restrictia privind structura veniturilor - max 50% din consultanta si management), va trebui sa angajati intre 1 si 10 persoane cu contract de munca in termen de 60 de zile de la inregistrarea la ORC.
Mult succes!