avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Inregistrat ca sa platesc impozit pe profit: angajati
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Inregistrat ca sa platesc impozit pe profit: angajati

Buna ziua,
In ptimul rand imi cer scuze pentru aceasta intrebare daca nu este locul ei in acest topic, in octombrie 2008 am infiintat o sc.. srl si am declarat ca doresc impozitare pe profit, pana in moment m-am ocupat personal de absolut toate activitatile avand in vedere ca firma merge inca pe pierdere intrebarea este: trebuie sa angajez pe cineva neaparat in situatia in care inca pot sa ma descurc de unul singur, daca trebuie atunci in max cat timp?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 10:04, 28 Mai 2009
Nu este necesar sa aveti angajati. Doar cei care au optat micro ( adica impozit 3% pe venit )au obligatia de a avea cel putin un angajat si cel mult 9. Dvs fiind impozit pe profit nu aveti aceasta obligatie .
Daca doriti sa beneficiati de statutul de microintreprindere si sa platiti impozit pe venit 3% (coroborat cu pragul minim stabilit recent ca "impozit forfetar" prin OG34/2009 si cu restrictia privind structura veniturilor - max 50% din consultanta si management), va trebui sa angajati intre 1 si 10 persoane cu contract de munca in termen de 60 de zile de la inregistrarea la ORC.
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit venit micro-ordin 34/2011 declaratie 010 Carmen Stoean Carmen Stoean Societatea a fost infiintata in 2002, a functionat ca microintreprindere si platit impozit pe venit, a inregistrat vectorul fiscal, declaratia 010 ca atare, a ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza impozitul pe venit si impozitul pe profit ? distribution distribution Buna ziua! Imi puteti explica cum se calculeaza impozitul pe venit, impozitul pe profit si dividendele? Sa luam un exemplu pentru a putea intelege mai ... (vezi toată discuția)
Dizolvare microintreprindere aflata in suspendare costy1 costy1 Buna ziua , Va expun urmatoarea situatie . O societate inregistrata ca microintreprindere , isi suspenda activitatea prin registrul comertului in cursul ... (vezi toată discuția)