avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... lmport PFA
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

lmport PFA

Buna ziua.As dori sa aflu si eu cateva informatii.As dori sa imi deschid un magazin cu haine, mai concret cu rochii de seara.Doresc sa le aduc din strainatate, dar ce trebuie sa fac pentru a fi totul legal.Mentionez ca sunt incepatoare in acest domeniu.
Cel mai recent răspuns: anamariadima , utilizator 17:27, 30 Octombrie 2014
Daca aduceti din China (sau alt stat extracomunitar) sa aveti numar EORI, daca aduceti din Comunitate sa fiti inscrisa in ROI.

Fiind marfuri si probabil un rulaj care va creste ... cred ca ar fi bine sa fiti platitoare de TVA.
Gasiti acici mai multe amanunte cu privire la obligatia inregistrarii in scopuri TVA.

[ link extern ]
Multumesc foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Import pfa platitor tva sau nu adi4x adi4x Azi am facut rezervarea numelui PFA. As dori sa stiu ce recomandati pentru un PFA cu 4791 Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau ... (vezi toată discuția)
Outlet CioRaluca CioRaluca Intentionez sa deschid un magazin cu haine diverse marci cunoscute Zara Berska in regim de outlet, colectii mai vechi. Pot sa comercializez aceste marci si ce ... (vezi toată discuția)
Import din china in romania, export catre spania AndreeaPralea AndreeaPralea Buna seara! As vrea sa imi infiintez o firma care sa importe telefoane din China si sa exporte mai departe in Spania. Pot sa fiu din primul exercitiu ... (vezi toată discuția)