avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurari agricole
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurari agricole

Buna ziua.As dori sa imi spuneti care este perioada din an in care se poate incheia o asigurare a unei culturi de vita de vie.si de ce documente am nevoie?
Va rog sa imi spuneti si daca in momentul de fata statul acorda ceva despagubiri pentru culturile de vita de vie distruse in totalitate de grindina chiar daca acestea nu au fost asigurate la o firma de asigurari de catre proprietari.Mentionez ca via pe care o detin a fost distrusa de trei reprize de grindina ce au lovit judetul Buzau iar recolta a fost zero.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Istvan Mihaly , Consultant asigurari 10:22, 30 Octombrie 2014
V-as recomanda sa luati legatura cu un broker specializat pe agricultura, Agricover. Ei fac putin mai mult decat asigurari si cu siguranta va pot consilia cu privire la toate reglementarile legale din domeniu. Daca ajungeti pe pagina dansilor cautati sectiunea de asigurari: [ link extern ]
Multa bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme din nou cu vecina pukkaa pukkaa Stiu ca e tarziu dar tocmai am venit de la o nunta si cand am intrat in curte in fata apartamentului meu (locuiesc la o curte comuna cu alte doua apartamente, ... (vezi toată discuția)
Am asigurare facultativă dar firma refuză să mă despăgubească pentru inundarea apartamentului. cărei autorități mă pot adresa? ContSters404753 ContSters404753 Pe langa asigurarea obligatorie PAD, am si asigurare facultativa pentru apartament la Groupama, pentru valoarea de de 150.000 euro, si platesc o suma destul ... (vezi toată discuția)
Prejudiciatul are itp expirat, poate sa faca reparatiile pe rca vinovatului herion herion Buna ziua, Acu cateva zile am fost lovit destul de rau. Domnisoara vinovata are RCA. Din pacate am descoperit ca am uitat sa-mi fac ITP-ul. Firma de ... (vezi toată discuția)