avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Date cu caracter personal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Date cu caracter personal

Posed un magazin de haine intr-un mall.

Am zic sa fac o mica tombola, astfel oricine cumpara de minim 100 lei primea un cupon pe care il completa si il punea in cutie.

M-am intalnit cu o fosta colega de liceu (nu de clasa, ce de liceu) am vorbit cateva minute, tipa parea interesata de mine. A doua zi , I-am luat nr. de telefon dupa talon si ea acuma imi promit in mod solemn ca-mi face plangere pt. legea aia cu protectia datelor personale.


Are ceva sanse de reusita ? :(
Cel mai recent răspuns: razvan279 , utilizator 17:31, 10 Martie 2015
din cate stiu nr de telefon nu face parte din categoria de date personale protejate de lege. Doar CNP-ul seria si nr de buletin, si probabil alte date cu caracter personal, insa nume si nr de telefon nu cred. Nu are sanse de reusita.
Buna ziua.
As dori sa stiu daca este normal si legal ca o banca din Romania - Credit Europe Bank sa dea toate datele mele catre o firma din Emiratele Arabe Unite - Dubai fara ca eu sa stiu acest lucru sau sa primesc macar o notificare ? Firma din Dubai se numeste Credit Plus (GULF) LTD.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date cu caracter personal de la credit europe bank la o firma din dubai razvan279 razvan279 Buna ziua. As dori sa stiu daca este normal si legal ca o banca din Romania - Credit Europe Bank sa dea toate datele mele catre o firma din Emiratele Arabe ... (vezi toată discuția)
Divort + custodie (emiratele arabe unite) Irene26 Irene26 Locuiesc in Emirate de 12 ani si sunt casatorita tot de atata timp cu un cetatean emiratez, si avem o fiica de 4 ani, care este cetatean american. Am citit ca ... (vezi toată discuția)
Care poate fi motivul/le si care sunt sansele de reusita pentru ... gtiasi gtiasi Care poate fi motivul/le si care sunt sansele de reusita pentru care pot face o contestatie la executarea silita explicitata mai jos cu date din dosarul ... (vezi toată discuția)