avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Magazin imbracaminte PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Magazin imbracaminte PFA

Buna ziua! Mi am deschis un PFA si as vrea sa stiu ce autorizatii imi trebuie ptr a imi putea deschide magazinul? Multumesc frumos
Detaliati... Sunt 1001 de autorizatii in Romania... Traiti in tara autorizatiilor, foilor si a birocratiei...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa pentru student(ecommerce) AndreiAndr AndreiAndr Buna ziua, sunt student in anul 1 de studiu si as vrea sa distribui diferite produse in mediul online(eCommerce) prin infiintarea unui site(ulterior, daca ... (vezi toată discuția)
Comercializare produse naturiste - caen ac72andrei ac72andrei Buna ziua! Am deschis de curind o intreprindere familiala, am inchiriat un spatiu comercial (la parterul unui bloc) si as dori sa deschid acolo un magazin cu ... (vezi toată discuția)
Pfa romanesc cu punct de lucru in italia scarlat_ramona scarlat_ramona Buna ziua, sunt interesata sa deschid un magazin de produse alimentare in Italia, dar firma (PFA) sa o deschid in Romania. As dori sa stiu ce cod CAEN ar ... (vezi toată discuția)