avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inregistrare cod caen nou la pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inregistrare cod caen nou la pfa

Buna ziua,

Am un PFA cu norma de venit la care as dori sa mai adaug un obiect de activitate (cod caen)1392 - Fabricarea de articole din textile. Cei de la ORC Timisoara mi-au zis ca pe langa codul caen dorit de mine mai trebuie sa adaug inca un cod caen cu comercializarea produselor ce le fabric. Este normal sa-mi ceara lucrul acesta, sau implicit o data cu dobandirea codului caen 1392 am si dreptul sa vand produsele fabricate de mine?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: anamariadima , utilizator 17:33, 30 Octombrie 2014
Si eu recent m-am ocupat cu codurile CAEN.Adevarul este ca 1392 este doar pt fabricare, dar cred ca vrei si sa comercializezi.Pe mine m-au sfatuit pe langa codul 1392 sa mai adaug si codul 4782-comert cu amanuntul al textilelor, imbracaminteisi incaltaminteiefectuat prin standuri, chioscuri si piete.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert in targuri si piete alvld alvld rog daca poate cineva sa -mi spuna pt comert in aleea castanilor trebuie sa-mi schimb codul caen(am un magazin) si daca trebuie casa de marcat.va multumesc (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen claudio81 claudio81 Buna ziua. Am PFA si trebuie sa adaug un COD CAEN respectiv cel pentru comercializare in standuri si piete. Am fost la registrul comertului sa intreb ce acte ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen imi trebuie? (vanzare produse hand made) Roxie Roxie Confectionez obiecte vestimentare crosetate (cod caen 1439) precum si accesorii tip brose, coliere, mansete, genti) din lana impaslita (cod caen 1395 zic eu, ... (vezi toată discuția)