avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale documente firma radiata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

documente firma radiata

Buna ziua,
Imi puteti spune daca pentru o firma radiata de cel putin 2 ani mai este necesar sa pastrez toata arhiva sau doar o parte din acte ? Ce as putea arunca ?
Cel mai recent răspuns: ContSters294670 , utilizator 19:30, 30 Octombrie 2014
actele se pastreaza 5(documente contabile),10(register,situatii financiare), 50 (state de plata)ani in functie de documente
Conform art. 35 alin. 4 din Legea contabilitatii 82/1991, republicata, in situatia incetarii activitatii (existentei) societatii, situatiile financiare anuale, registrele contabile, precum si celelalte documente contabile obligatorii (inclusiv statele de salarii, care trebuie pastrate timp de 50 ani) se predau la arhivele statului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documentatie contabilitate firma radiata georgemusat68 georgemusat68 Am avut un S.R.L., in care am fost actionar unic. Acest S.R.L. a fost radiat conform cu art.30 din Legea 359/2004, modificata si completata prin OUG. Nr. ... (vezi toată discuția)
Cat timp se pastreza bilanturile si alte declaratii fiscale ? virgilius virgilius Buna seara. Imi poate spune cineva cat timp trebuie pastrate bilanturile contabile, declaratiile 100 si 300 si alte declaratii fiscale, dupa radierea unei ... (vezi toată discuția)
Pastrare acte danabunea danabunea Imi spune cineva va rog cat timp trebuie sa pastrez actele unei societati? Cele legate de personal a ramas tot 50 de ani? Dar celelalte? (vezi toată discuția)