avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt obligat la plata daunelor morale si nu am bani- ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt obligat la plata daunelor morale si nu am bani- cum sa procedez?

am primit o condamnare cu suspendare si sunt obligata sa platesc daune materiale problema mai grva e ca nu am banii necesari si vreau sa stiu cum pot proceda ca sa pot plati din salar... trebuie sa fac recurs? ...
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 22:23, 30 Octombrie 2014
Buna seara!

Nu e nevoie sa faceti recurs pentru a putea plati din salariu. Totusi faceti recurs daca vrei sa micsorati suma...si bine-nteles, daca aveti motive.

Ca sa platiti din salariu, executorul judecatoresc angajat de cealalta parte va putea proceda la acest mod de executare.

Cu stima.
trebuie neaparat sa aratati ca faceti tot posibilul sa platiti, astfel incat sa nu vi se revoce suspendarea executarii. oricum cf cedo , nimeni nu poate fi inchis pt incapacitatea de plata a unei datorii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva mariustec mariustec Buna ziua..instanta de recurs mi-a respins recursul si m-a condamnat la un an de inchisoare cu suspendare,plata daunelor morale in cuantum de 150000ron,plata ... (vezi toată discuția)
Sfaturi-revocare suspendare executare a pedepsiei cu inchis. budrom budrom Buna seara, ce pot face in cazul in care sunt victima unui accid. rutier si inculpatul nu a platit nimic, desi a fost obligat si-n latura civila. A fost cond. ... (vezi toată discuția)
Accident auto - peste 90 de zile ingrijiri Loganel Loganel Buna ziua ma numesc Alexandru si in urma cu 2 ani jumate am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu victime cu peste 90 de zile spitalizare la amandoi ... (vezi toată discuția)