avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... procedura
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

procedura

Buna dimineata,
unde pot gasi in codul de procedura civila articolul care face ref la urmatoarea sit:
pentru a achita taxa de timbru provizorie intr-un dosar civil am primit citatie cu 2 zile inainte de termen,din punct de vedere legal nu trebuie sa existe un anumit termen in care sa ma incadrez?
La termenul anterior nu s-a discutat nimic legat de taxa,sa fie o eroare de procedura care s-a omis? Dupa care primesc citatia prin agentul procedural.
Multumesc,anticipat!
Buna ziua,
In OUG 80/ 2013 gasiti toate informatiile necesare despre taxele de timbru judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza taxa de timbru pentru recurs cosmamihai cosmamihai Contest ,in recurs,la un proces de succesiune,suma de 8000 de lei.Trebuie sa platesc 645 de lei taxa de timbru.Nici la fond,nici la apel ,nu am platit atat de ... (vezi toată discuția)
Am primit citatie dupa declinarea de competenta prin care mi se pune in vedere sa timbrez. cand trebuie sa platesc taxa de timbru? carlitosbest carlitosbest Salut. Am o cerere care a fost declinata de la Judecatorie la Tribunal iar la tribunal se constata ca cererea este insuficient timbrata ca trebuie sa achit ... (vezi toată discuția)
Instanta sustine ca cererile de recuzare sunt independente de litigiul dedus judecatii eusaisapte eusaisapte ...fara sa indice legea care stabileste aceasta. Eu am indicat ca conform art. 270 Codul Muncii, si OUG 80/2013 art. 29 l), jurisdictia muncii este scutita de ... (vezi toată discuția)