avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... expert contabil-
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

expert contabil-

Buna ziua. Anul acesta am promovat examenul de acces CECCAR ca si expert contabil. Intrebarea mea este daca eu pot incheia contracte cu firme pentru a tine contbilitate.Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters294670 , utilizator 13:10, 31 Octombrie 2014
In calitate de expert contabil nu,pana nu obtineti certificatul de aptitudini(cel final) pe baza caruia puteti sa va inregistrati ca profesie liberal si sa exercitati aceasta profesie ca persoana fizica,nu ca angajat,caz in care puteti face contract de prestari servicii.In present puteti fi numai angajat la firmele respective

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnare bilant camicami camicami Ma aflu in urmatoarea situatie: am promovat examenul de acces la profesia de expert contabil,sunt in perioada de stagiu intensiv urmand ca in octombrie sa ... (vezi toată discuția)
Contabili autorizati dan-t-alexandrescu dan-t-alexandrescu Sunt inginer. Am urmat cursuri de contabilitate la nivel general la o firma care mi-a eliberat un fel de diploma avizata de ANOFM. Am efectuat contabilitatea ... (vezi toată discuția)
Ceccar dates.raluca dates.raluca Buna, am terminat facultatea de stiinte economice si vreau sa merg mai departe la CECCAR anul viitor. Este vre-un membru pe aici sa imi spuna si mie cat este ... (vezi toată discuția)