avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reincepere activitate ingrijire copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reincepere activitate ingrijire copil

Va rog sa ma ajutati in urmatoarele probleme privind reluarea activitatii dupa CCC.
Pe data de 31.10.2014, copilul implineste 2 ani.
1.Data incetare suspendare va fi 31.10.2014 iar data incepere activitate 01.11.2014?
2.Se poate transmite asa chiar daca este week-end ?
3.Se poate transmite astazi ?
Va multumesc anticipat .

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:14, 31 Octombrie 2014
@ Patricia_Lucia
...
1.Data incetare suspendare va fi 31.10.2014 iar data incepere activitate 01.11.2014?

Sunt corecte aceste aspecte. Data efectiva a activitatii fiind data de 03.11.2014.

2.Se poate transmite asa chiar daca este week-end ?
3.Se poate transmite astazi ?

Se poate transmite , chiar daca data de incepere a activitatii cade intr-o zi de repaus saptamanal.

Va multumesc , am dat incetare cu data de 31.10.2014 , insa la data inceperii activitatii mi-a ramas data initiala a contractului din 2011 . O modific cu data de 01.11.2014?
Nu se modifica data de inceperii a activitatii. Ramane cea initiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Operare suspendare cim in revisal Daliborka Daliborka Buna ziua va rog ma puteti ajuta am o angajata care este angajata pe periaoda determinata pana pe 31.10.14; din 16 iunie este in concediu medical(concediu ... (vezi toată discuția)
Spor pentru lucru in week-end piciul piciul sporul pe care il acord pentru lucrul in week-end urmat de doua zile libere il aplic doar pentru zilele lucrate in week-end, nu pentru toate zilele ... (vezi toată discuția)
Concediu medical dupa concediu crestere copil anymaryh anymaryh Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: o salariata caruia ii inceteaza ccc in data de 3 martie 2012, incepand cu 4 martie ar trebui sa ... (vezi toată discuția)