avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcool la volan

am avut 1,36 la prima proba biologica si la a doua 1,24 la ce sa ma astept stie cineva daca as putea ramane cu permisul,numai suspendat nu anullat?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:49, 31 Mai 2009
la aceasta alcoolemie , care este cu mult peste limita legala admisa chiar si la a 2-a proba.....va puteti astepta la naularea permisului.
E cam greu de spus ce va iesi ca sa va pot spune ceva incurajator.
Daca nu ati facut accident ati mai avea o sansa.
Va tineati pe picioare sau v-au tinut politistii?

avocat Claudiu Lascoschi
si eu sunt cam in aceeasi situaitie.....dak vrei sa vb -alexionut84@yahoo.com
Depinde de circumstantele producerii accidentului .Poate fi incidenta chiar o amenda administrativa...Recomand angajarea unui avocat.
Ultima modificare: Joi, 28 Mai 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
Dupa alcoolemia care ati avut-o, cred ca vi s-a intocmit un dosar penal , vi s-a retinut permisul si ati primit o dovada inlocuitoare fara drept de conducere.
Va recomand sa va luati un avocat mai ales daca ati avut antecedente...

Alte discuții în legătură

Amenda penala,reabilitata de drept,mai este considerata antecedent penal? mozart mozart As dori sa stiu daca ma pot inscrie la examenul pt admiterea la Institutul Nat.al Magistraturii,daca am avut o amenda penala...pt care a intervenit intre timp ... (vezi toată discuția)
Conducere sub inflenta bauturilor alcoolice agyanna1828 agyanna1828 am o intrebare urgenta!am o cunostinta care a fost prins cu 0.47 in aeru expirat.la prob biologice 0.90 si 0.75.rezultatele s-au trim la inml si a iesit rez ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta alcoolului dula_mondialu dula_mondialu am fost testat cu etilotestul de organele de politie si mi-a iesit o alcoolemie de 0,57 in aerul expirat,si 1,10 rspectiv 0,95 in sange. ce mi se poate ... (vezi toată discuția)