avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ipoteca legala
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ipoteca legala

Buna ziua!
Am fost adjudecatarul unui imobil executat silit de catre o banca,la licitatie m-am inscris cu 10% din valoare si urmeaza sa achit restul de 90% prin cedit "Prima Casa".Toate bune si frumoase,numai ca a aparut o problema:Pe extrsul de carte funciara ptr informare,apare ca primaria localitatii a pus ipotecalegala pe imobil pt neplata impozitului de aprox 3 ani de catre fostii proprietari.
Intrebarea mea e:E posibil sa ma afecteze la creditare si la adjudecare acest lucru?
Practic aceasta ipoteca legala este una de rang 1?
Va multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Ramona Geambasu , Alte profesii 15:15, 31 Octombrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act adjudecare Ofof Ofof Buna ziua... In luna ianuarie am participat la o licitatie, unde am fost declarata adjudecatar. Eu am adjudecat la pretul de 75 % (pretul de incepere al ... (vezi toată discuția)
Actiune in rectificarea notarii??? grozavu grozavu Am o situatie mai neobisnuita: - in 2004 se cumpara un imobil (apartament) liber de sarcini, prin act de adjudecare (vanzare silita). Fostul proprietar a fost ... (vezi toată discuția)
Apartament prin licitatie publica cu probleme eleodor-popescu eleodor-popescu Buna ziua. Am achizitionat un apartament prin licitatie publica. Debitorul avea datorii la BANCA A care l-a scos la licitatie, iar din actele executorului ... (vezi toată discuția)