avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Solutie apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Solutie apel

Bună ziua, am primit această soluţie de la curtea de apel Bucureşti: Constată nul recursul declarat de reclamantul X. Respinge recursul declarat de pârâta Y, ca nefondat. Irevocabilă.
Ce vrea să spună această soluţie? Au pierdut ambele părţi şi nimic nu se mai poate face sau rămâne valabilă sentinţa de la fond/ tribunal?

Mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: hepennypacker80 , utilizator 14:11, 11 Decembrie 2014
Ramane valabila hotararea care s-a atacat cu recurs.

Pentru ce s-a declarat nul recursul ?
nu ştiu încă, ce am scris mai sus este doar soluţia pe scurt scrisă pe site-ul curţii de apel. Iar sentinţa dată înainte de recurs a fost următoarea: 'Admite apelurile. Desfiinteaza sentinta civila apelata si trimite cauza spre rejudecare primei instante. Cu recurs in 15 zile de la comunicare.' Înseamnă că aceasta va fi luată în considerare?
Da, aceasta solutie se va lua in considerare.
si in acest caz va trebui sa fac o noua cerere de chemare in judecata, sau dosarul va fi trimis inapoi la fond si voi primi o noua data de infatisare?
Dosarul va fi trimis inapoi primei instante, urmand sa fiti citat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Casare partiala Nahimana Nahimana Buna ziua, am primit urmatorul raspuns, in urma unui apel: [i]\\"Tip solutie: cu casare Solutia pe scurt: I. - Admite apelurile declarate de părţile ... (vezi toată discuția)
Apel la hotararea judecatoreasca crutescualexandra crutescualexandra Buna ziua! Sotul meu a fost judecat pentru evaziune fiscala, si anume a efectuat un nr de 40 de curse de transport cereale fara factura, chiar daca a achitat ... (vezi toată discuția)
Achitare- recurs procuror MariusVa MariusVa Sunt inculpat intr-un proces penal ...in data de 04.05.2014 s-a trimite dosarul la judecatorul de camera preliminara acolo sau exclus anumite probe..In data ... (vezi toată discuția)