avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Solutie apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Solutie apel

Bună ziua, am primit această soluţie de la curtea de apel Bucureşti: Constată nul recursul declarat de reclamantul X. Respinge recursul declarat de pârâta Y, ca nefondat. Irevocabilă.
Ce vrea să spună această soluţie? Au pierdut ambele părţi şi nimic nu se mai poate face sau rămâne valabilă sentinţa de la fond/ tribunal?

Mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: hepennypacker80 , utilizator 14:11, 11 Decembrie 2014
O ultimă întrebare aş mai avea, cam cât timp durează până voi fi citat din nou?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casare partiala Nahimana Nahimana Buna ziua, am primit urmatorul raspuns, in urma unui apel: [i]\\"Tip solutie: cu casare Solutia pe scurt: I. - Admite apelurile declarate de părţile ... (vezi toată discuția)
Apel la hotararea judecatoreasca crutescualexandra crutescualexandra Buna ziua! Sotul meu a fost judecat pentru evaziune fiscala, si anume a efectuat un nr de 40 de curse de transport cereale fara factura, chiar daca a achitat ... (vezi toată discuția)
Achitare- recurs procuror MariusVa MariusVa Sunt inculpat intr-un proces penal ...in data de 04.05.2014 s-a trimite dosarul la judecatorul de camera preliminara acolo sau exclus anumite probe..In data ... (vezi toată discuția)