Va rog mult sa ma indrumati in urmatoarea situatie:
Sora mea este minora, fostul ei prieten a batut-o acum 3 luni deoarce ea nu a mai vrut sa continue relatia , a fost internata 3 zile la spital dupa care a fost consultata si la IML, parintii au depus plangere la politie impotriva lui impreuna cu documente de la spital si IML, acesta are deja un dosar penal in care are 4 ani cu suspendare pentru furt cred ( si totodata are un frate politist ).
La 3 zile dupa ce a batut-o pe sora mea a violat o fata ( tot minora cazul ei a fost si la stiri), parintii ei au depus plangere ( cu spitalizare si IML, nu stiu care este situatia in prezent);
Avand in vedere ca politia nu a facut mare lucru, iar situatia fetei violate era bombardata de amenintari, parintii mei au restras plagerea dorind sa medieze situatia, politistii l-au luat pe el de acasa , a scris o declaratie in care a sustinut ca nu ii mai face rau surorii mele si am crezut ca s-a terminat. Insa acum o ameninta din nou ca vine la ea la liceu si o injunghie si o bate ca sa-i arate el cine este si alte motive pe care un om normal nu le-ar avea .
va rog din suflet sa imi sugerati ce sa facem unde sa mergem ca cineva, o autoritate sa ne ia in considerare.
Putem cere la politie nr. dosar pe care il deschisesera anterior , doar sa il stim ? Avem voie ? Sau este confidential?
Cat timp este valabila declaratia lui ca nu ii mai face rau surorii mele, are un termen ?
Rele tratamente
Comanescu1976
Am terminat recent un divort. in timpul perioadei de divort, am mers la tribunal urmand sa iau niste fotocopii din dosar, luand si copilul (1 an)cu mine. L-am ... (vezi toată discuția)
Dosarul penal
Bosulica
Buna ziua.
As dori sa stiu daca politia poate da drumul la dosar ,catre parchet ,fara a avea certificatul medico legal?
Fratele meu a fost agresat pe ... (vezi toată discuția)