Buna ziua.
As dori sa stiu daca politia poate da drumul la dosar ,catre parchet ,fara a avea certificatul medico legal?
Fratele meu a fost agresat pe 08.10.2017,In urma agresiunii s-a ales cu echimoze si o plaga de 10 cm in zona capului.Pe 12.10 am fost la medicina legala si dansi au zis ca dureaza in jur de 30 zile eliberarea lui,deoarece trebuie sa le vina de la cele 3 spitale unde a ajuns el.Tot atunci am depus si plangere penala,agresorul a recunoscut dar Domnul politist nu a dat drumul la dosar.
Ok.Si care este termenul limita in care trebuie depus dosarul?Cei de la Medicina mi-au zis azi ca peste cateva zile este gata si se fac cam 60 de zile de la depunerea plangerii.
Da asa este nu stiu care sunt pasii.Imi cer scuze.Dar azi am fost sunata de D-l politist si pe langa faptul ca vroia sa cadem la pace,mi-a zis cand ma duc cu certificatul ca el are limita(pana cand trebuie depus dosarul) pana saptamana viitoare.I-am spus nu depinde de mine ,sunati d-voastra la IML si intrebati.
Agresiune
stefan dan
buna ziua .Va rog foarte mult datimi si mie mai multe informatii cu privire la o agresiune dupa mine cam grava ; am fost batut de o banda de tigani din ... (vezi toată discuția)