Buna ziuUnui prieten i-a ajuns acasa o incuviintare silita pentru 3 credite. Credite spune el ca sunt neplatite din 2009 deci ar fi prescrise...cu toate acestea instanta si-a dat acordul, au primit acasa plicurile de la BEJ in care este si o somatie imobiliara.....creditele nu au fost garantate cu imobile....insa sumele am inteles ca ajung peste 10.000 de lei.....avand in veder ca el nu mai locuieste cu parintii, nu are nimic pe numele lui stand cu chirie si momentan isi cauta de munca...BEJ poate scoate la licitatie casa parintilor pt datoria lui?
Daca nu apar in calitate de giranti, parintii nu au nicio legatura cu creditul, deci nu se pune problema executarii silite a imobilului! In ce priveste prescriptia extinctiva, trebuie sa stiti ca exista proceduri care intrerup cursul acesteia.
pe el asta il intereseaza...daca se poate executa silit casa parintilor pentru datoria lui...cand se va angaja i se va pune poprire,...va vorbi cu executorul...asta e....dar parintii s-au speriat si cred ca li se va scoate casa la vanzare...nu sunt girnati nu au nici o legatura cu creditul acela...decat faptul ca el are inca domiciul in buletin la acea adresa
Executare silita
lore69
Buna ziua,cred ca despre acest subiect s-a mai vorbit,dar am un prieten care nu a mai platit banca de 1an,nu pt ca nu a vrut nu a mai putut tine pasul cu ... (vezi toată discuția)