avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Obtinere autorizatie pentru detector de metale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Obtinere autorizatie pentru detector de metale

Buna seara; Doresc sa stiu daca pot obtine o autorizatie pentru un detector de metale ; mentionez ca am cazier judiciar (condamnare cu suspendare pt tainuire)
Pentru a obtine autorizatia de la Inspectoratul Judetean de Politie, aveti nevoie de urmatoarele:
1.Cerere tip care exista la sediul IJP
2.Actul de identitate, original si copie
3.Documentul de dodandire al detectorului, original si copie. Trebuie sa prezentati la politie si detectorul, intrucat ii va fi inregistrata seria si i se vor face fotografii care se vor depune la dosarul de autorizare.
4. Chitanta pentru taxa de autorizare
5. Certificatul de cazier judiciar, curat

In consecinta daca aveti deja o condamnare nu veti primi autorizatia respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii pot detine un detector de metale? kpas2005 kpas2005 este legal sa detii si sa folosesti un detector de metale? (vezi toată discuția)
Obiecte gasite cu detectorul de metale. florin_alexandru florin_alexandru Salutare tuturor . ( nu detin un detector de metale desi plin de curiozitate doresc unul ) La tara , in vara trecuta , am auzit persoane care s-au plangs ca ... (vezi toată discuția)
Datorii (cazier fiscal) si profesia de mediator ONEA21 ONEA21 Daca ai o amenda neplatita, si soliciti la Consiliul de Mediere sa fi mediator este vreo problema cu acea amenda. Noi trebuie sa trimitem cazierul fiscal ... (vezi toată discuția)