avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Datorii (cazier fiscal) si profesia de mediator
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Datorii (cazier fiscal) si profesia de mediator

Daca ai o amenda neplatita, si soliciti la Consiliul de Mediere sa fi mediator este vreo problema cu acea amenda. Noi trebuie sa trimitem cazierul fiscal acolo, sau cazierul juridic?
Cel mai recent răspuns: ContSters274841 , utilizator 21:56, 14 Ianuarie 2013
Cazierul judiciar se trimite la Consiliul de Mediere, la momentul la care veţi trimite dosarul spre autorizare.
Pt. a face dovada îndeplinirii condiţiilor prevăzute la art. 7 lit. a)-f) din Legea nr. 192/2006 privind medierea şi organizarea profesiei de mediator, modificată şi completată şi în vederea autorizării ca mediator tb să înaintaţi CdM următoarele documente:
actul de identitate - copie; certificat de naştere - copie; diplomă de licenţă - copie legalizată;
adeverinţă de examen emisă de CdM - copie; adeverinţă medicală cu menţiunea „Apt pentru profesia de mediator”, eliberată de medicul de medicina muncii - original; cazier judiciar în termen de valabilitate la data depunerii cererii la CdM - original; dovada vechimii în muncă - copie; dovada achitării taxei de autorizare şi a legitimaţiei de mediator, în contul CdM; actele de înfiinţare a formei de exercitare a profesiei de mediator aleasă, în două exemplare originale; dovada spaţiului pentru sediul professional, în copie certificată;2 fotografii tip buletin pentru legitimaţie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neclaritati acte pentru autorizatia de functionare ca mediator florenta_22 florenta_22 Inteleg ca procedura de autorizare ca mediator este urmatoarea:te autorizezi la Consiliul de Mediere si apoi te duci la Finante.Referitor la actele necesare a ... (vezi toată discuția)
Noutati in mediere Birou mediator jr.RODICA COJAN Birou mediator jr.RODICA COJAN HOTÃRÂRE nr. 235/25.01.2014 Având in vedere: - prevederile art.19 alin.(4) din Legea 192/2006 privind medierea şi organizarea profesiei de mediator, cu ... (vezi toată discuția)
Formatorii si evaluatorii sunt legal autorizati de catre consiliul de mediere? av_medy av_medy Buna ziua Impreuna vreau sa dezbatem un subiect foarte controversat privind autorizarea formatorilor si a evaluatorilor de catre Consiliul de medietre ,care ... (vezi toată discuția)