avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sa cumpar apartament intr-un bloc cu multi restantieri?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sa cumpar apartament intr-un bloc cu multi restantieri?

Buna ziua,

Am si eu o intrebare va rog,

Doresc sa cumpar un apartament de 2 camere dar am vazut astazi la vizierul blocului respectiv, datoriiiiii extrem de mariiiii ale persoanelor domiciliate la intretinere( sume de 5000-8800 de lei de apartament).

MAI ESTE O IDEE BUNA SA IMI CUMPAR APARTAMENT IN ACEST BLOC!!!!!!????

Eu cred ca sunt pasibil sa raman fara apa și caldura in orice moment din punctul meu de vedere.

va multumesc si astept orice sugestie sau indrumare a dvs!!!!!
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 11:23, 3 Noiembrie 2014
Asa este. Dar daca cumparatorului ii place apartamentul, este bine sa mearga la asociatie, sa discute cu administratorul, cu presedintele, sa se intereseze ce vecini are samd. Apoi, avand in vedere eventualele necazuri ce pot apare poate negocia un pret mai mic al apartamentului. Asa cum s-a spus, oferta fiind mai mare decat cererea, iar acest apartament este intr-un bloc ce are ceva probleme, cumparatorul poate negocia un pret cu 10-20% mai mic fata de pretul normal al apartamentelor similare din acea zona, avand in vedere riscurile de care se aminteste in aceasta discutie.
Va montati centrala si s-a rezolvat.
Va montati centrala si s-a rezolvat.


Daca nu stiti centrale functioneaza si cu apa, liftul (daca este platit) functioneaza cu electricitate, curatenia pe scara cu un angajat, facturile se achita de catre cineva care este angajat, la fel si listele nu se calculeaza singure, nu cred ca o centrala de apartament rezolva problema restantierilor sau a bunului mers intr-un condominiu!
@GermanAlex, ati mai dat o solutie la repararea terasei cu folie de plastic, mai aveti idei multe si proaste, sau le-ati terminat aici?
Domnule Thran. Nu cred sa existe idei pe care sa le fi dat si pe care sa nu le fi aplicat eu intai. Cand mi-am montat centrala la bloc nu cred ca mai montase careva in tot orasul, cand am reparat acoperisuri de bloc eram pe vremea lui Ceasca si materiale nu prea erau de nici un fel. Fiecare are niste daruri de la natura. Eu stiu multe pentru ca am practicat multe meserii de-a lungul vietii si inca le practic - si constructii, si IT, si contabilitate, si electronica, si mecanica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montare centrala termica de bloc - debransare radet cornelusha cornelusha Buna ziua, daca poate cineva sa ne ajute cu o informatie: ce e mai bine pentru noi-vorbesc material-o centrala ( pe gaz sau electrica ) sau sa ramanem abonati ... (vezi toată discuția)
Problema cheltuieli intretinere bloc (asociatie) andreiask andreiask Buna ziua ! Am si eu mai multe nelamuriri privind cheltuielile de intretinere bloc. Locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje , zona Lacul Tei. In lunile de iarna am ... (vezi toată discuția)