avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Cadru legal meditatii
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Cadru legal meditatii

Buna seara,
Sunt invatatoare si am cateva solicitari de meditatii. Nu e ceva ce fac frecvent, sunt deja prinsa in ore la scoala de dimineata pana seara.
As accepta meditatiile, dar nu imi place postura in care sunt pusa, aceea de a lua bani la negru. Stiu ca se practica..dar mie nu mi se pare in regula.
Care e cea mai simpla varianta legala pe care as putea-o gasi pentru meditatii ocazionale?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 15:25, 3 Noiembrie 2014
Infiintare PFA cu cod CAEN 8559.
Multumesc frumos! Ma puteti ajuta cu costurile orientative pe car ele presupune un pfa? nU ma intereseaza neaparat infiintarea, cat mentinerea lui in viata, ca sa zic asa...am taxe de platit la norma fixa sau in functie de cat lucrez?
Puteti studia acest link pt varianta de impozitare
www.avocatnet.ro/content/art...
www.avocatnet.ro/content/art...
in ceea ce priveste costurile pt infiintarea unui PFA, le aveti aici:
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa infiintare dan0007 dan0007 Buna ziua, As dori sa devin PFA avand ca obiect de activitate oferirea de meditatii. Este posibil? In cazul in care raspunsul este Da, se pot plati ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru meditatii bogdanboroghina bogdanboroghina care este codul CAEN pentru meditatii? Este nevoie de alte avize speciale (de ex. din partea MEC)? Multumesc (vezi toată discuția)
Pfa,ii,if sau srl...sau altele? Paxman Paxman Buna ziua! Eu cu sotia mea vrem sa deschidem un PFA,SRL sau IF pentru meditatii in domeniul muzical-instrumente si muzica de camera(vom lucra 2 persoane)..Ce ... (vezi toată discuția)