avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract individual de munca

Buna seara!!lucrez de 5 luni cu contract pe perioada nedeterminata.;si pana acum nu am semnat fisele de instructsj individual SSM si PSI .e normal acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:36, 2 Noiembrie 2014
Nu e normal. Daca patiti ceva raspunde angajatorul (saracu'), mergeti la el si atentionati-l asupra acestui fapt, sa faca cumva sa il indrepte.
Va multumesc frumos pt raspuns!!
Nerespectarea legilor si a altor acte normative care reglementeaza domeniul muncii, relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca poate fi sesizata Inspectoratului Teritorial de Munca si/sau Inspectiei Muncii.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de weekend? ce se face când seful nu oferă ? am întrebat ... AndreeaDeea97 AndreeaDeea97 Spor de weekend? Ce se face când seful nu oferă ? Am întrebat una dintre angajatele mai vechi și mi-a spus că șeful nu oferă spor de weekend ești ... (vezi toată discuția)
Repausul saptamanal zilele libere legal si orele suplimentare ciprianlucaci ciprianlucaci Buna ziua referitor la zilele de sarbatori legale,orele suplimentare in medie 3-4 pe zi peste programul normal si zilele de repaus saptamanal nerespectate de ... (vezi toată discuția)
Salarizare Buburuzica Buburuzica Unde ne putem adresa daca nu s-a modificat salariul,conform legii in vigoare? (vezi toată discuția)