avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Repausul saptamanal zilele libere legal si orele ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Repausul saptamanal zilele libere legal si orele suplimentare

Buna ziua referitor la zilele de sarbatori legale,orele suplimentare in medie 3-4 pe zi peste programul normal si zilele de repaus saptamanal nerespectate de angajator ce solutii ar putea fi ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:35, 15 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru nerespectarea legilor si a altor acte normative care reglementeaza domeniul muncii, relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca puteti sesiza Inspectoratului Teritorial de Munca si/sau Inspectia Muncii.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.
Ultima modificare: Duminică, 15 Decembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrul duminica si sambata Mireosad Mireosad Lucrez la un hypermarket, al carui program este 7 zile din 7. Am trei weekenduri la lucru si liber in timpul saptamanii si un weekend liber. Pot refuza sa ... (vezi toată discuția)
Drepturi la angajare oprea_vasile2000 oprea_vasile2000 La angajare....pe perioada de proba programul de munca este de 8 ore pe zi cu o singura zi libera pe săptămână pe perioada probei.....este normal?....vă ... (vezi toată discuția)
Bună ,lucrez în domeniul horeca!tocmai ce am aflat că zilele ... Dana liti Dana liti Bună ,lucrez în domeniul Horeca!Tocmai ce am aflat că zilele legale nu se plătesc la privat! Menționez că am fost la lucru în 1,4,5 iunie! Întrebarea ... (vezi toată discuția)