avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Asigurare casa de pensii (cas)
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Asigurare casa de pensii (cas)

Daca in ultimi 3 ani nu am mai contribuit la fondul de pensii si doresc sa contribui din nou, sunt obligat sa platesc din urma cotizatiile, si daca da, se platesc si penalitati/dobanzi?
Cel mai recent răspuns: silvium76 , utilizator 09:24, 3 Noiembrie 2014
Veti plati cotizatia din urma.
Dati-ne mai multe amanunte referitoare la calitatea pe care o aveti si pentru care platiti C.A.S.
Esunt investitor pe piata de capital, iar alte venituri nu am. In 2011 am fost la casa si am intrebat daca sunt obligat sa ma asigur si mi sa raspuns ca, daca nu sunt firma sau persoana fizica, nu. Intre timp am aflat ca lucrurile stau altfel, ceea ce ma pune intr-o situatie foarte dificila, bursa nu este tocmai "roz" si ma descurc foarte greu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cotizatii pensii de stat dinamo2010 dinamo2010 1.Ma intereseaya daca pot da statul in judecata pentru a putea stopa contributiile la fondul de pensii de stat, intrucat insusi statul a afirmat ca nu poate ... (vezi toată discuția)
Achitarea venitului minin pe economie xela1 xela1 Buna ziua, As dori sa stiu si eu ce trebuie sa fac ca sa achit retroactiv cotizatia pentru venitul minim pe economie ca si persoana ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic suspendat din tablou YNAA YNAA Buna ziua, vreau sa intreb colegii consilieri daca sunt inscrisi in vreun Colegiu si platesc cotizatia la zi? Eu am platit o vreme insa fiind functionar ... (vezi toată discuția)